Soma Şubesi

Ana Sayfaya Dönmek için tıklayın      Yöneticiye Bildir

ADD konferansları

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Atatürkçü Düşünce Derneği Forum Ana Sayfası -> Öneriler Eleştiriler Görüşler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
BeyzadE
Misafir

MesajTarih: Cmt Oca 27, 2007 09:52    Mesaj konusu: ADD konferansları Alıntıyla Cevap Ver

Ben genellikle şehir dışındayım ancak Soma'ya geldiğim zamanlarda ADD tarafından yapılan semir konferans v.b. etkinlikler duymadım..Acaba bunların sık sık yapılması iyi olmaz mı_?
Başa dön
Admin
Site Admin

MesajTarih: Cmt Oca 27, 2007 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sayın BeyzadE

Periyodik olarak Add şubesinin düzenlediği konferanslar yok.Fakat zaman zaman tarihsel olaylarda olayın anlamını içeren konferanslar yapılmaktadır.
Web sitemiz hizmete girmeden önceki konferansları maalesef teknik açıdan yayınlıyamadık ama sitemiz kurulduktan sonra etkinlikler altında bazı konferanslarımızı sergiledik.Gerçi konferans metinlerini de yazsak fena olmazdı ama bunu kaleme almak gibi uğraşa giremedik.

Dediğniz gibi haftalık veya aylık konferanslar yapılsa fena olmaz..

Konferansların bulunduğu Etkinlikler sayfasına bakabilirsiniz.

Uz.Dr.Sabriye SABUNCU SALTUK Konferansı
Erol BİLBİLİK Konferansı
Yönetim Kurulumuz
Bültenlerimiz
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-posta'yı gönder
BeyzadE
Misafir

MesajTarih: Pts Oca 29, 2007 05:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Periyoduk olarak düzenlenmesine gerek yok zaten günümüz Tirkiyesi'nde hergün çeşitli olaylar vuku buluyor..En azından aylık olarak bir değerlendirme yapılsa ve tarihi olaylardan bir kesit sunulsa dena olmazdı..Ayrıca ben 11 sene Soma'da eğitim aldım hiçbir gün konferans duymadım..Acaba ADD bu konuda açılmakta sıkıntı mı yaşıyor_?
Başa dön
Admin
Site Admin

MesajTarih: Pts Oca 29, 2007 05:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yönetim sanırım yazdıklarınızı okuyacak size cevap verecektir.
Yönetim Kurulumuz
Bültenlerimiz
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-posta'yı gönder
muratbayramoğlu
G.Kurul Delege

MesajTarih: Sal Oca 30, 2007 13:11    Mesaj konusu: BeyzadE'ye cevap Alıntıyla Cevap Ver

Sayın BeyzadE,
Sitemizin en aktif üyelerinden biri olduğun için sana teşekkür ediyorum. Daha önceden derneklerin yaptıkları neredeyse tek etkinlik biçimi olan konferans düzenlemenin halkın yalnızca bir bölümüne ulaşabildiğini takdir edersin. Tamamen vazgeçmemekle birlikte konferanslarımızı yılın bazı bölümlerinde yoğunlaştırıyoruz.(Ör. Cumhuriyet etkinlikleri).Oysa ki Türk halkının her kesiminde Atatürkçü düşüncenin ve Laik Cumhuriyet sevgisinin ve ihtiyacının pekiştirilmesi gerekmektedir. ADD Soma şubesi olarak bültenlerimizde ayrıntılarını bulabileceğin bazı etkinliklere kaynak olan bu anlayıştır. Bugüne dek ihmal edilmiş olan bu hareket tarzını benimsedik ve elimizden geldiği kadar bu doğrultuda çalışıyoruz. Güncel ve tarihsel olaylarla ilgili yazıları ve değerlendirmeleri geliştikleri zaman dilimine ait bültenlerimizde görebilirsin. Derneğimize olan ilginin devamını diler, etkinliklerimize katılımını beklerim. saygılarımla. Murat Bayramoğlu
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BeyzadE
Misafir

MesajTarih: Cum Şub 02, 2007 03:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İlginize Teşekkürler Murat Bey..
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Atatürkçü Düşünce Derneği Forum Ana Sayfası -> Öneriler Eleştiriler Görüşler Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız