Soma Şubesi

Ana Sayfaya Dönmek için tıklayın      Yöneticiye Bildir

Genç arkadaşlar

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Atatürkçü Düşünce Derneği Forum Ana Sayfası -> Genç Düşünceler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Admin
Site Admin

MesajTarih: Sal Ksm 14, 2006 01:17    Mesaj konusu: Genç arkadaşlar Alıntıyla Cevap Ver

Genç arkadaşlar!Henüz Askerliğini yapmamış veya yeni bitirmiş arkadaşlar..Sizler bu durumlar karşısında;
İşsizlik,evlenme gibi belirsizlikler karşısında neler düşünüyorsunuz..
Düşüncelerinizi bizlerle paylaşırsanız çok sevineceğiz.

Bizler Atatürkçü Düşünce Derneğinin üyeleri olarak sizler için heryerde sesimizi duyurmaya gayret ediyoruz.
Sizleride bu sesler arasında görmek ve duymak istiyoruz..

Büyük Önder Atatürk'ün gençlere güvenini,"Gençler! Cesaretimizi kuvvetlendiren ve devam ettiren sizlersiniz. Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yüceltecek ve yaşatacak sizlersiniz".Cümleleriyle ifade etmiştir.
21. yüzyılda gençlerimizin kendi bireysel sınırları içinde sorumlu, duyarlı ve çalışma azmi içinde önemli görevler üstlenerek, ülke kalkınmasına katkıda bulunacağına inanıyoruz.
Yönetim Kurulumuz
Bültenlerimiz
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-posta'yı gönder
sarı_zeybek1987

MesajTarih: Pts Ksm 20, 2006 00:00    Mesaj konusu: selam Alıntıyla Cevap Ver

öncelikle gençlere böyle bir fırsatı ve bu kadar güzel bir siteyi hazırladığınız için size ve soma add ye teşekkürlerimi sunarım..belirttiğiniz konular hakkındaki görüşlerimi anlatmaya başlarsam ,bu konu hakkında sayısız görüşümü bildirilebilirim...mesela bunlardan bir tanesini söylemek gerekirse işsizlik sadece biz gençlerin sorunu olmamakla birlikte ilerde bizim karsımıza çıkacağı kesindir...devletin 68 yıldır gerek ulusal gerekse uluslararası politikaları bizleri bireysel ve toplumsal olarak esir bıraktığı ve aştığı için doğru bir taban örgütlenmesiyle buna karşı mücadele edilmelidir..diyerek bunun arkasını sıralamak isterdim ..
fakat şu an ülkenin sosyal ,siyasal ,ekonomik durumu sıralamak istediklerimin önüne geçmekte ve belki bazı kimseler için bu ikinci planda olabilir ama o ülkede yaşayan ve yaşayacak olanlar bizler olduğumuz için bu konu bizi birinci dereceden ilgilendirmektedir.. ,belkide bu sorunları yaratan ve buna yardakçılık yapanlardan dahada çok...ve buda bizi öncelikle yaşadığımız ülke ve bu ülkenin jeopolitik,jeostratejik,ekonomik konumu ,siyasal,kültürel ve tarihsel açıdan kendimizi eğitmeye ve bunlara sağlam çözümler üretebilecek kapasiteye gelmeye itiyor.. fakat şu da unutulmamalıdır ki bu kesinlikle bizim lisans ve hatta akademik düzeyde eğitim almamıza engel değildir ve olmamalıdır.. çünkü alacağımız bu eğitim bizim ,gerektiğinde verebileceğimiz mücadele açısından hayati önem taşımaktadır..evet ülkemiz genciyle yaşlısıyla köylüsüyle işçisiyle açık tehditler altındadır hatta bu tehdit sınırı aşarak uygulamaya şu an sadece ekonomik anlamda fiilen geçilmiş ve ATAMIZIN deyimiyle ülkemiz bilfiil olmasa bile işgal edilmiştir..bunun anlamı evimize hırsız girmekte ve yasal olarak bize ait olanları almaktadır..ama bu ülke insanlarının zamanı geldiğinde hırsızın yatak odalarına kadar girmesini beklemeyeceklerini umuyorum Smile... kısacası bizim karakterimiz özgürlük ve bağımsızlıktır..böyle olmayacaksa ölelim daha iyidir..öyleyse YA İSTİKLAL YA ÖLÜM işte bu yüzden halk önderliğinde ve MUSTAFA KEMAL
'İN düşünceleri önderliğinde YENİDEN KUVAY-I MİLLİYE .. .evlenme konusuna gelince Smile bunu ne su an nede ilerde düşünmüyorum daha doğrusu ilk söylediğimle bağlantılı olarak ekonomik özgürlüğümü ele almadan evlenmeyi düşünmüyorum ...ha birde bu ülkenin gençliğinin ve halkının hepsinin uyumakta olduğunu sananlar zamanı geldiğinde feci halde çarpılacaklardır.. fakat bunu ilahi adaletinmi yoksa insani adaletin mi yapacağını hepimiz yaşayıp göreceğiz....

(akhisar dan sevgilerle) Smile
MİLYONLAR VAR YAŞAYACAK!....
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Admin
Site Admin

MesajTarih: Pts Ksm 20, 2006 00:04    Mesaj konusu: Re: selam Alıntıyla Cevap Ver

sarı_zeybek1987 demiş ki:
........ha birde bu ülkenin gençliğinin ve halkının hepsinin uyumakta olduğunu sananlar zamanı geldiğinde feci halde çarpılacaklardır..

Evet Bu son Cumhuriyet Yürüyüşü ve Add Şubelerinin etkinliklerinde gençlerin çoğunluğukta olması,banada aynı duyguları hissettirdi..
Yönetim Kurulumuz
Bültenlerimiz
Başa dön
BeyzadE
Misafir

MesajTarih: Cmt Ksm 25, 2006 01:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Henüz öğrenciyim..iş kaygısı taşımıyorum mutlaka bir iş buluruz..Evlilik uzak bi kavram..işte öyle..
Başa dön
Admin
Site Admin

MesajTarih: Cmt Ksm 25, 2006 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

BeyzadE demiş ki:
Henüz öğrenciyim..iş kaygısı taşımıyorum mutlaka bir iş buluruz..Evlilik uzak bi kavram..işte öyle..

Teşekkür ederiz..
Umarım hayatta istekleriniz doğrultusunda başarılı olursunuz.
Yönetim Kurulumuz
Bültenlerimiz
Başa dön
cumhuriyet_55

MesajTarih: Pts Ekm 05, 2009 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

BU CUMHURİYETE SAHİP ÇIKALIM ARKADAŞLAR ÇANAKKAKLEVE KURTULUŞ SAVAŞLARINDA YÜCE ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ BU VATAN İÇİN SAVAŞTIYSA BENDE GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN İZİNDEN GİTMEK İÇİN İSLAM VE CUMHURİYET İÇİN SAVAŞIRIM
atakızı

MesajTarih: Cmt Ağu 07, 2010 15:27    Mesaj konusu: evet evlilik uzak kavram ama Alıntıyla Cevap Ver

BeyzadE demiş ki:

diğerleri üstüste doğuruyo ve ilerisi için tehlike oluşturuyo.bizlerin de bu konuyu ciddi düşünmesi gerek bence.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Atatürkçü Düşünce Derneği Forum Ana Sayfası -> Genç Düşünceler Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız