|
Ana Sayfaya Dönmek için tıklayın
Yöneticiye
Bildir
| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
muratbayramoğlu G.Kurul Delege
|
Tarih: Çrş Şub 07, 2007 17:07 Mesaj konusu: Siyasi parti mi STK mı? |
|
|
SİYASİ PARTİ Mİ STK MI?
Her bireyin kendi dünya görüşü paralelinde legal sınırlar içinde olmak kaydıyla siyaset yapma hakkı vardır. Çok kabaca bunun iki biçimde yapılabileceğini düşünüyorum. Siyasi partiler içinde ya da bazı dernek, vakıf, sendika, oda, birlik vb. oluşumlar içinde. Tabii bunlara birtakım cemaatleri ve tarikatları da katabiliriz.
Sizce siyasi partilerde çalışmak ile bunun dışında yukarıda adı geçen oluşumlarda çalışmak, mücadele etmek arasında ne fark vardır? Zamana bağlı gelişim süreçleri, sonuç alma konusundaki verimlilikleri vb. gibi konularda her iki seçenekle ilgili olarak olumlu ve olumsuz yanlarını yorumlayıp; forumdaki katılımcılarla paylaşırmısınız? İlginize şimdiden teşekkürler.
Murat Bayramoğlu |
|
| Başa dön |
|
 |
BeyzadE Misafir
|
Tarih: Prş Şub 08, 2007 06:27 Mesaj konusu: |
|
|
Eğer günümüz siyasetinede bahsediyosak..Dernek, vakıf yada patide çalışmanın temel gayesi çıkar oldu yani kim nereden rant elde edecekse oraya -bu dernek, vakıf yada parti olur- gidiyor..Temel olarak alt kuruluşların partilerle ayrı düşündüğünü sanmıyorum..Ağırlıklı olarak dernek vakıf gibi sözünü ettiğimiz kuruluşlar siyasi parti doğrultusunda hareket etmektedir.Dolayısıyla bu tür kuruşların partiden garklı bir yönü bulunmamaktadır "bence"...
Ayrıca kuruluşun adı ne olursa bir siyasi parti adına faaliyette bulunması nedense bana hoş gelmiyor.. |
|
| Başa dön |
|
 |
BilimAdami1923
|
Tarih: Cum Ekm 23, 2009 05:46 Mesaj konusu: |
|
|
| Atatürkçü fikriyat siyaset üstüdür. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|
|